Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Rewa Ultra Mega Solar Parkista

 

Rewa Ultra Mega Solar Park sijaitsee Gurh tehsilissä, Rewan alueella, Madhya Pradeshissa. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun kansainväliset toimijat osallistuivat huutokauppoihin voimaprojektin kehittämiseksi Intiassa. Se on 730 MW:n kapasiteetilla yksi Intian suurimmista aurinkopuistoista.

 

Hankkeen rakentaminen annettiin 1.12.2014 ja hanke valmistui kesäkuussa 2018. Projekti otettiin käyttöön täydellä kapasiteetilla  Modi omisti sen kansakunnalle

Power Offtakers Rewa Ultra Mega Solar Parkissa

Rewa Solar Plant on ensimmäinen aurinkohanke maassa, jossa tehdään osavaltioiden välistä sähkön myyntiä. 24 % sen sähköstä myydään Delhi Metro Rail Corporationille (DMRC), mikä auttaa sitä toimittamaan 290 junaa 373 kilometrin matkalla.

 

Projektien kehittäjät ja sähkötariffit Rewa Ultra Mega Solar Parkissa
RUMSL järjesti huutokaupan Rewa Solar Parkin kehittämiseksi maaliskuussa 2016. Huutokauppa sai odottamattoman vastauksen 20 tarjouksella, joiden yhteisteho oli 7,5 GW. Kansainväliset tarjoajat osallistuivat valtion tason Puhelinnumerokirjasto ensimmäistä kertaa.

Huutokaupassa 3 yksikköä, kukin 250 MW, huutokaupattiin kolmelle kehittäjälle: Mahindra Sustenille, Acme Solarille ja Solenergille.

Hinnat, jotka kolme yritystä saavuttivat ensimmäisenä vuonna,

 

Puhelinnumerokirjasto

 

Rahoitus Rewa Ultra Mega Solar Parkille
Valtio antoi taloudellista tukea Rs. 138 miljoonaa RUMSL : lle puiston kehittämiseen.

 

Rewa Ultra Mega Solar Parkin säästöjä

Rewa Ultra Mega Solar Park säästää Rs. 793 miljardia Mga Tampok ng QuickBooks at Paghahambing ng Pagpepresyo metroon ja yli Rs. 2 051 miljardia Madhya Pradeshille.

CO2-päästöjen vähentäminen Rewa Ultra Mega Solar Parkin toimesta
Rewa Solar Power Plant vähentää hiilidioksidipäästöjä noin 15 000 tonnia vuodessa. Se vastaa 2 miljoonan puiden istuttamista.

Rewa Ultra Mega Solar Parkin käytössä oleva alue
Rewa Ultra Mega Solar Power Plantissa on 35 000 000 aurinkopaneelia 1500 hehtaarilla. Aurinkopuisto vaikutti seuraaviin viiteen kylään: Badwar, Barsaita Desh, Barsaita Pahad, Etar Pahad ja Ramnagar Pahad.

Tunnustus Rewa Ultra Mega Solar Parkille
Rewa Ultra Mega Solar Park voitti Maailmanpankin alb directory palkinnon innovaatioista ja erinomaisuudesta. Se oli myös osa “A Book of Innovation: New Beginnings”, jonka PM Modi paljasti.

Rewa Ultra Mega Solar Parkin merkitys
Viime vuosina Intia on panostanut entistä enemmän uusiutuvaan energiaan. Vaikka Intia on yksi suurimmista sähkön kuluttajista maailmassa, sen kulutus henkeä kohti on alhaisimpia.

Intia on myös voimakkaasti riippuvainen hiilestä ja dieselistä energiantarpeensa tyydyttämisessä. Fossiilisten polttoaineiden saatavuus ei ole vain rajallinen, vaan ne ovat myös suuri uhka ympäristölle.

Glasgow’n ilmastonmuutoshuippukokouksessa vuonna 2021 pääministeri Modi teki seuraavat sitoumukset maailmanlaajuisen yleisön edessä:

Saavuttaa 500 GW ei-fossiilisen energian kapasiteetti vuoteen 2030 mennessä
50 % energiatarpeesta täytetään uusiutuvalla energialla vuoteen 2030 mennessä
Ennusteiden kokonaishiilipäästöjen vähentäminen miljardilla tonnilla marraskuusta 2021 vuoteen 2030
Talouden hiili-intensiteetin vähentäminen 45 prosentilla vuoteen 2030 mennessä vuoden 2005 tasosta
Nettonollapäästöjen saavuttaminen vuoteen 2070 mennessä
Pääministeri Modi oli myös sanonut, että Lifestyle For Environment (LIFE) on vietävä eteenpäin kampanjana. 730 MW:n Rewa Solar Parkin perustaminen täyttää nämä tavoitteet.

Rewa Ultra Mega Solar Park on yksi useista aurinkopuistoista, joita on kehitetty Intiassa viime vuosina. Muita tärkeitä aurinkopuistoja Intiassa ovat Bhadla , Khavda ja Pavagada Solar Parks . Yhdessä nämä aurinkopuistot auttavat Intiaa saavuttamaan kansainväliset uusiutuvan energian tavoitteensa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BioskopLegal - Nonton Film Sub Indo
Koleksi Video Viral
MekiLover
Rumah Murah Sekitar Karawang
Perumahan Karawang
BioskopLegal
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange