Selainlaajennukset SEO-tarkastukseen

Jos aiomme parantaa sivun kuntoa saavuttaaksemme paremman näkyvyyden hakukoneissa ja tuottaa siten enemmän orgaanista liikennettä, on tärkeää suorittaa SEO-tarkastus , jotta tiedämme, missä tilassa projekti on suhteessa. SEO-parametrien sarjaan.

Vaikka on olemassa monia työpöytä- ja online-työkaluja, jotka auttavat havaitsemaan mahdollisia tapauksia, jotka vaikuttavat verkkosivustomme sijoitteluun, keskitymme alla joihinkin selainlaajennuksiin, jotka auttavat meitä suorittamaan tarkastuksen.

Voimme periaatteessa jakaa tarkastettavat ja optimoitavat elementit neljään lohkoon:

  1. Avainsanatutkimus :
    • SEO-työkalupalkki : Tämä Firefoxin laajennus on erittäin hyödyllinen myös kilpailijoiden analysointiin ja antaa sinun käyttää erilaisia ​​avainsanatutkimustyökaluja. Meidän pitäisi vain kirjoittaa avainsana (kuten alla olevassa kuvassa) ja valita haluamasi työkalu.
    • Kilpailija-analyysi : jos haluat tunnistaa tärkeimmät kilpailijat ja mitä strategioita he noudattavat SEO-tasolla, voimme käyttää joitain työkaluja, kuten:
      • Wappalyzer : tämä laajennus sekä Chromelle että Firefoxille, jota käytetään periaatteessa selvittämään, mitä tekniikkaa kilpailija käyttää. Yksinkertaisella tavalla voimme tietää, mitä CMS:ää, kehystä tai kirjastoa tietty kilpailija käyttää.

Canonical Inspector : Tämä laajennus ilmoittaa

 Meille navigointipalkin kuvakkeen kautta, jos kyseessä oleva URL-osoite sisältää ensisijaisen tunnisteen. Muista, että rel=canonical-tunnistetta käytetään osoittamaan, mikä on suositeltu versio URL-osoitteiden joukosta, joka on luotu dynaamisesti esimerkiksi käyttäjän istunnon tai haun yhteydessä.

Nofollow : Vaikka tämän laajennuksen päätehtävänä on korostaa nofollow-linkkejä, mielenkiintoisinta on se, että voimme määrittää sen ilmoittamaan meille ponnahdusikkunan kautta, kun tietyllä sivulla on nofollow- ja noindex-sisällönkuvauskenttä.

Verkkokehittäjä : vaikka tämä laajennus on paljon hyödyllisempi suunnittelijoille ja ohjelmoijille, SEO-tasolla voit saada siitä Osta joukkoviestipalvelu paljon hyötyä.  CSS:n ja Javascriptin käytöstä nähdäksemme, kuinka Google lukee sivua. Lisäksi se tarjoaa meille erittäin arvokasta tietoa sivun kuvista, linkeistä tai otsikkotunnisteista.

Osta joukkoviestipalvelu

Ensinnäkin sen avulla voimme poistaa

Majestic SEO Backlink Analyzer : Ensinnäkin on tärkeää sanoa, että maksimaalisen suorituskyvyn saamiseksi tästä WhatsApp Marketing για ηλεκτρονικό εμπόριο laajennuksesta on mielenkiintoista saada käyttäjätili Majestic SEO -ohjelmistossa. Jokaisella sivulla laajennus näyttää meille hienoa tietoa käänteislinkeistä. Voimme korostaa: sivulle ja verkkotunnukseen johtavien linkkien määrää sekä analysoitavaan sivuun ja verkkotunnukseen osoittavien verkkotunnusten lukumäärää.

 

  • Mozbar : Tämä laajennus snbd host on erittäin hyödyllinen, kun haluat käyttää tietyn sivun tärkeitä sivun ulkopuolisia tietoja selaamisen aikana. Erittäin hyödyllinen toiminto on, että voimme määrittää sen niin, että se näyttää meille kunkin Google-tuloksen verkkotunnuksen ja sivun auktoriteetin.
Osta joukkoviestipalvelu

Tekoälyn tulevaisuus: mahdollisuudet ja haasteet

Tekoäly (AI) muuttaa maailmaa ympärillämme nopeasti. Se lupaa muuttaa kokonaisia ​​toimialoja ja tuo uskomattomia edistysaskeleita, mutta se herättää myös monia tärkeitä kysymyksiä. […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BioskopLegal - Nonton Film Sub Indo
Koleksi Video Viral
MekiLover
Rumah Murah Sekitar Karawang
Perumahan Karawang
BioskopLegal
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange