Kuinka myydä verkossa – Vinkkejä verkkokauppaasi varten (I)

Analysoimiemme vihjeiden ja työkalujen ansiosta   tiedämme, että tuotteemme on mahdollista myydä verkossa ja että olemme kilpailukykyisiä.  huomioon joukko tekijöitä varmistaaksemme, että asiakas luottaa meihin ostoksensa tekemisessä. Tämän päivän postauksessa paljastamme avaimet kuinka myydä Internetissä, keskittyen niihin asiakaslähtöisyyteen liittyviin näkökohtiin:

  • Älä häiritse huomiota: Usein haluamme todella käyttäjien näkevän tarjoamamme tarjouksen tai integroimamme uuden chatin, ja omistaudumme näyttämään erittäin silmiinpistäviä (ja ärsyttäviä) bannereita kiinnittääksemme käyttäjän huomion. Varmistamme, että asiakas ei keskity siihen tuotteeseen, jonka hän halusi ostaa (mitä meillä oli eniten mahdollisuuksia myydä hänelle). Hän mahdollisesti suuttuu, kun häiritsi häntä bannerillamme. Saatat unohtaa tuotteen, jonka halusit ostaa. Lyhyesti sanottuna olemme lisänneet mahdollisuutta, että heidän huomionsa viedään tuotteesta ja hylätään sivu. Jos joku haluaa ostaa jotain, näytä se hänelle ja tee ostamisesta helppoa. Älä yritä näyttää hänelle, mikä on sinulle tärkeää, ei hänelle.

Kun olemme valinneet  meidän on otettava

  • Luo luottamus: Tämä kohta on yksi tärkeimmistä. Älkäämme unohtako, että Internetissä ihmiset ovat epäluuloisia: he eivät tiedä kuka on verkkokaupan takana, he eivät ole varmoja siitä, ettei heitä petetä, he eivät voi koskea tuotteeseen ja heillä on epäilyksiä sen saapumisesta hyvässä kunnossa. On välttämätöntä poistaa kaikki epäilykset, jotka voivat estää asiakasta tekemästä ostoa. Katsotaanpa joitain esimerkkejä:
    • Yhteydenotot myymälään on aina näkyvissä: Muutaman vuoden takainen tilasto kertoi, että Apple päätti sisällyttää yhteyspuhelinnumeron verkkokauppaansa koko ostoprosessin ajan. Valmistuneet ostoprosessit kasvoivat 30 %, puheluiden määrä 5 %. Ihmiset eivät halua soittaa niinkään kuin tietävät, että he voivat soittaa, jos heillä on ongelmia.
    • Selkeät toimituskulut: Meidän on pyrittävä antamaan tiedot toimituskuluista mahdollisimman Whatsapp-numeroluettelo pian. Jos asiakas ei näe niitä, hän ajattelee aina, että hän myöhemmin “naulaa” heille nämä kulut.
    • Käytä luottamussinettejä: Sähköiseen kaupankäyntiin on olemassa erilaisia ​​äänestys- ja luokitusjärjestelmiä, jotka sisältävät luottokorttien sinetit tai pankin, jonka kanssa sinulla on maksuyhdyskäytävä. Ne ovat käyttäjälle tuttuja logoja ja antavat mielenrauhaa.
    • Webin inhimillistäminen: , asiantuntijalausunnot, kaupan takana olevan ihmisryhmän esittely. Kaikki tämä auttaa ostajaa tietämään, että kaupan takana on ihmisiä ja että muut hänen kaltaiset ovat ostaneet tyydyttävästi.

Whatsapp-numeroluettelo

Webissä olevien ostajien kommenttien käyttö

  • Pyydä reilua ja tarpeellista tietoa: Jos käyn kaupungissani supermarketissa ja teen ostoksen, minun on vain maksettava. He eivät kysy minulta syntymäaikaani tai henkilöllisyystodistusta. Jos pyydän, että Πώς να μειώσετε τον χρόνο αναμονής στις τράπεζες ostokset toimitetaan kotiini, minulta kysytään osoitteeni ja milloin olen paikalla toimittamaan ne, korkeintaan puhelinnumeroa, jos tulee ongelmia. Mutta he eivät pyydä minua rekisteröitymään supermarketin asiakkaaksi ja valitsemaan salasanaa, antamaan henkilöllisyystodistustani, siviilisäätystäni ja lasten lukumäärää. Kaikissa verkkokaupoissa ilman rekisteröitymistä ostaminen on sallittava ja vain myyntiin tarvittavat tiedot on pyydettävä. Jos veroneuvojasi sanoo, että DNI on tarpeen, koska lasku on laadittava, etsi toinen, koska se ei ole totta. Supermarketit ja kaikki kaupat, joita menet myymään sinulle, etkä anna sinulle laskua, ellet pyydä sitä, he tekevät sinulle lipun (tai yksinkertaistetun laskun), voit tehdä saman Internetissä. Liikkeessä, jossa teimme verkkoanalytiikkaa, teimme puhelinnumerosta ei pakollisen ja lisäsimme tekstin “(Emme häiritse, puhelinnumero on kuriiriyritykselle”, valmistuneet ostoprosessit kasvoivat 10%.

Verkkokaupoissa asiakaslähtöisyydestä kerrotaan paljon muutakin, mutta yksinkertaisinta on asettua ostajan kenkiin. Osataksemme snbd host myydä verkossa, meidän on pohdittava, mistä pidämme ja mikä meitä häiritsee, kun ostamme verkossa. Kohtele asiakkaitasi niin kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BioskopLegal - Nonton Film Sub Indo
Koleksi Video Viral
MekiLover
Rumah Murah Sekitar Karawang
Perumahan Karawang
BioskopLegal
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange