Mobile Excellence Awards 2018: Palkitseva innovaatio mobiililiiketoiminnassa

Vielä vuoden ajan 3 ds ja Looksomething ovat suurimpien voittajien joukossa Mobile Excellence Awards 2018 -tapahtumassa, joka pidettiin 19. syyskuuta 2018 Anais Clubilla ja voitti kaksi palkintoa – Gold & Silver .

Tämän vuoden seremonia, joka osui samaan. Aikaan, kun matkaviestinnän käyttöönotosta maassamme tuli kuluneeksi 25 vuotta, nosti esiin ja palkitsi mobiililiiketoiminnan. Innovatiivisimmat sovellukset ja parhaat käytännöt.

Tarkemmin sanottuna 3-vuotista perinnettä jatkaen. 3ds sai GOLD-palkinnon kategoriassa  Mobiilipalveluyritys kansainvälisellä laajennuksella ” Looksomething.comin kautta. Hanke on suunnattu globaaleille markkinoille mobiilisovelluksiin ja -verkkosivustoihin liittyvillä ratkaisuilla . LookSomethingilla on asiakkaita. Maassa, jotka ovat kehittäneet noin 2 800 sovellusta iOS-, Android- ja Windows-käyttöjärjestelmille, kun taas erityinen white-label-jälleenmyyjäohjelma on mahdollistanut LookSomethingin saavuttamisen. Afrikan, Etelä-Amerikan ja Yhdysvaltojen markkinoille.

Äskettäin julkaistu uusi versio tarjoaa entistä enemmän interaktiivisuutta

ominaisuuksia, työkaluja sekä uusia ratkaisuja, kuten esimerkiksi mahdollisuuden luoda Windows-sovelluksia sekä uuden ratkaisun jokaiselle yritykselle ja brändille.

Katso 3ds Award Gold Award -palkinnosta “Päivitetty puhelinnumero 2024 maailmanlaajuisesti Mobile Service Company with International Expansion” Mobile Excellence Awards 2018 -kategoriassa.

2024 päivitetty puhelinnumeroluettelo maailmanlaajuisesti

Samaan aikaan 3ds sai hopeapalkinnon ” Musiikki & Performance

Mobile Applications ” -kategoriassa täydellisellä ratkaisulla, jonka se tarjoaa FM-, AM- ja Internet -radioille – iOS, Android ja Windows sekä verkkosivusto . Radiosovellukset sisältävät käyttäjille hyödyllisiä ominaisuuksia sekä mainonta- ja voittoa tavoittelevia työkaluja , sekä ohjauspaneelin, jonka kautta kaikki tiedot, sisältö ja grafiikka syötetään. Seremoniaan osallistui yli 300 henkilöä, alan ansioituneita edustajia, jotka uusivat nimityksensä vuodelle 2019 yhdessä 3ds:n kanssa!

Tärkeä ero 3d:lle ja LookSomethingille ” Regional Media Awards ’17” -tapahtumassa , joka pidettiin perjantaina 22. syyskuuta Gazartessa Ateenassa. Boussias Communicationsin markkinointiviikon järjestämiin erityispalkintoihin osallistui tunnettuja ulkomaisia ​​pääpuhujia sekä alueen merkittäviä median edustajia, mainostajia ja kotimaisen yhteisön mainostajia.

3ds voitti GOLD Award -palkinnon “Digital Media for Tablets & Smartphones” -kategoriassa LookSomethingin Cosmoradio 95.1 -radiosovelluksella . 3ds on kehittänyt Cosmoradio 95.1: n mobiiliradiosovelluksen vastaamaan yleisön tarpeisiin, lähetettäväksi suoratoistona iOS- ja Android-mobiililaitteilla (matkapuhelin ja tabletti), mutta myös luomaan uusi kanava suoralle ja interaktiiviselle kommunikaatiolle kuulijoidensa kanssa. .

Katso 3ds Award Gold Award – ડિઝાઇન વલણોને જાળવી રાખીને palkinnolle kategoriassa “Digitaalinen media tableteille ja älypuhelimille” alb directory Regional Media Awards 2017 -tapahtumassa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BioskopLegal - Nonton Film Sub Indo
Koleksi Video Viral
MekiLover
Rumah Murah Sekitar Karawang
Perumahan Karawang
BioskopLegal
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange